Algemeen

Merk Carado
Model T447
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 61.410 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 743 cm
Totale lengte 743 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 286
Leeggewicht 2795 kg
Rijklaar gewicht 2895 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
Losse bedden 210 cm x 83 cm
Losse bedden 210 cm x 83 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Carado T447 is gebouwd in het jaar 2017. De camper heeft een lengte van 7 meter 43, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

Het onderstel is van het merk Fiat. De pittige 130pk dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als extra slaapgelegenheid worden gebruikt. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De diverse kastjes in de keuken zijn handig om de kleine spullen in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Dit hefbed heeft een lengte van 200cm en is 140cm breed. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Deze enkele bedden zijn 210cm lang en 83cm breed. Deze enkele bedden kunnen ook nog als één groot bed omgebouwd worden. Dan heeft het bed een lengte van 200cm en 200cm breed. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de ingebouwde audio-installatie heeft u uw favoriete muziek binnen handbereik. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Daarnaast beschikt deze camper over een groot zonnepaneel. Dit is ideaal want dit draagt bij aan het milieu en scheelt u in de kosten. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en het alarm zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.


Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervaning van banden en distributieriemdie ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze Carado T447 klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.
Lees meer

Contact

Carado T447  Super netjes + Zonpaneel

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen