Algemeen

Merk LMC
Model Liberty
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 157 pk
Kilometerstand 89.080 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Ladder Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Camera Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Radio/TV
Schotel
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Leeggewicht 2920 kg
Rijklaar gewicht 3020 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 145 cm x 200 cm
1-persoonsbed 95 cm x 140 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Maak eens kennis met deze LMC Liberty, die is gebouwd in het jaar 2007. De alkoof-kampeerwagen heeft een toelaatbaar gewicht van 3500 kg en beschikt over 5 ruime slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS, airbags en een startonderbreker. De sterke 157pk dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen als extra slaapplaats. Deze extra slaapplaats heeft een lengte van 145cm en is 95cm breed. Boven de bestuurdersstoel en passasiersstoel bevind zich het ruime alkoofbed. Hier is genoeg ruimte voor twee personen. Dit bed heeft een lengte van 200cm en is 140cm breed. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De diverse kastjes zijn perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Achterin de camper bevind zich het ruime dwarsbed. Dit is een twee persoonsbed. De lengte van dit bed is 200cm en 145cm breed.

Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, extra grote dakkoffer de leeslampjes, de buitenlamp, het imperiaal, de ladder en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervaning van banden en distributieriem die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze LMC Liberty klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.
Lees meer

Contact

LMC Liberty  met ruime slaapplaatsen!!

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen