Algemeen

Merk Hymer
Model B654
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 62.225 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Maxi chassis 16 inch wielen
Parkeersensoren Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Twee huishoud accu\'s Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu Luifel
Verduistering cabine
Radio/TV
Radio/CD Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Bearlock Omvormer Reservewiel Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 684 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2970 kg
Rijklaar gewicht 3070 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 430 kg

Indelingen

Zit
L-zit Zij bank
Bed
Frans bed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische integraal-camper uit 2008. De Hymer B654 CL biedt een slaapplaats aan 4 personen. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. Hymer heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (120 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de geplaatste zonnepanelen (100 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp, de omvormer, het reservewiel en de trekhaak onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u meer informatie over deze Hymer B654 CL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact

Hymer B654  CL

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen