Algemeen

Merk Hymer
Model Venture S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 190 pk
Euro-klasse 6
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Combicassettes Hefdak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 645 cm
Totale lengte 645 cm
Breedte 216 cm
Hoogte 307
Stahoogte 196 cm
Rijklaar gewicht 3567 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4100 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 120 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

DEZE KAMPEERAUTO IS BINNENKORT IN ONZE SHOWROOM TE ZIEN. WORDT VERWACHT IN OKTOBER/NOVEMBER 2023


In 2019 is op de Caravan Salon Düsseldorf voor het eerst een concept van de Hymer Vision Venture gepresenteerd. Na vele jaren ontwikkeling is dit jaar het eerste exemplaar geproduceerd en gepresenteerd op de Caravan Salon Düsseldorf. De Vision Venture is bijna exact uitgebracht onder de naam Hymer Venture S. De Hymer Venture S was de grote publiekstrekker op deze beurs in Duitsland. 

In oktober/november 2023 is de Hymer Venture S voor het eerst in alle rust bij ons in de showroom te bezichtigen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer deze kampeerauto in onze showroom aanwezig is, laat dan uw gegevens bij ons achter zodat wij u een bericht kunnen sturen. De Hymer Venture S wordt naar verwachting medio 2024 geproduceerd voor levering aan de consument. Vanwege de verwachtte grote vraag is tijdig bestellen zeer aan te raden.

De Hymer Venture S, gebouwd op basis van een 4-wiel aangedreven Mercedes, is voorzien van 190 PK motor. Voor de bouw van deze kampeerauto is gebruikt gemaakt van diverse innovatieve technieken en materialen. Deze off-road kampeerauto welke geschikt voor 2 personen, met een opbouwlengte van 6,45 meter en een opbouwbreedte van 2,16 meter, is deze kampeerauto compact in uitvoering. Toch zijn er in deze kampeerauto 2 extra slaapplaatsen aanwezig (4 slaapplaaten in totaal).

Het opvallende off-road design van dit voertuig is leverbaar in 2 kleuren, namelijk in pastel steengrijs en bronsblauw metallic. Het honingraatdesign op de buitenzijde geeft de kampeerauto een prachtig aanzicht.

Het unieke indelingsconcept van beneden leven en boven slapen, samen met de hoge eisen aan comfort, design en functionaliteit, maken dit bijzondere exemplaar. Het bovenbed is bereikbaar via een trap/kastenwand aan de zijwand. Door de kasten op verschillende hoogtes te maken, ontstaat hier een trap naar het bovenbed. Met een krachtige compressor wordt het slaapdak in enkele minuten opgeblazen, is goed geïsoleerd en biedt bescherming tegen licht, geluid en temperatuurverschillen. De hardheid van de matrassen zijn naar behoefte in te stellen.

Het zitgedeelte is voorzien van een lounge-zit (2 lengtebanken). De tafel is inklapbaar en onder de banken weg te werken. De achterzijde van de kampeerauto is te openen, waardoor er een ruim zonnedek ontstaat met een riant uitzicht naar buiten.

Bij de bijrijdersstoel is een uitklapbaar “bureau”. Hierdoor kunnen werkzaamheden doorgaan, wanneer u het vakantiegevoel heeft in de Hymer Venture S. Verder zijn er nog een tal van andere noviteiten als een mobiele Sonos smart speaker, behoort een beamer tot de mogelijkheden, is er in de badkamer de mogelijkheid tot het maken van een douche en is er uniek lichtplan.

Deze Hymer Venture S moet u gezien hebben om deze unieke kampeerauto te kunnen ervaren. Binnenkort is deze kampeerauto te bezichtigen in onze showroom oktober/november 2023). Wilt u een bericht ontvangen wanneer de kampeerauto in de showroom aanwezig is, laat dan een bericht achter zodat wij contact met u kunnen opnemen. Vanaf heden is deze kampeerauto bestelbaar en wordt verwacht voor levering medio 2024 (afhankelijk van beschikbaarheid). De basisprijs van het voertuig in pastel steengrijs is €256.290,- (prijspeil 1-2023).

Getoonde afbeeldingen bevatten meerprijzen.
Lees meer

Contact

Hymer Venture S  - 4x4 - bestelbaar

De Jong Hattem

De Netelhorst 1

8051 KE, Hattem (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen