Algemeen

Merk LMC
Model Cruiser Passion
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 81.150 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector

Gewichten en maten

Lengte opbouw 699 cm
Totale lengte 699 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 280
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2720 kg
Rijklaar gewicht 2828 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 672 kg

Indelingen

Zit
L-zit Middendinette
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze LMC Cruiser Passion een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2019 is geschikt voor 3 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze LMC camper een hagelbestendig dak. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Deze camper heeft een laadvermogen van 672 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Centraal in de camper bevindt zich de gezellige middendinette. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. In de keuken treft u een koelkast (160 liter) aan in een grote XL-uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Naast het hoge laadvermogen zijn voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Past deze LMC Cruiser Passion helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

LMC Cruiser Passion  Cruiser

Bombeke Campers B.V.

Mors 7

7151 MX, Eibergen (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen