Algemeen

Merk Sunlight
Model T69
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 25.289 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Stoel(en) draaibaar Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 740 cm
Totale lengte 740 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 295
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2710 kg
Rijklaar gewicht 3069 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 431 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 205 cm x 80 cm
2-persoonsbed 210 cm x 80 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Sunlight T69 LC, gebouwd in het jaar 2021, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Sunlight camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U kunt zelf kiezen waar u slaapt of zit, de camper beschikt namelijk over een dubbele standaardzit. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (167 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Sunlight T69 LC bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, een buitenlamp en lichtmetalen velgen.

Bent u geïnteresseerd in deze Sunlight T69 LC? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Lees meer

Contact

Sunlight T69

Bombeke Campers B.V.

Mors 7

7151 MX, Eibergen (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen