Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
9-traps Automaat ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Heavy chassis 4400 kg
Lichtmetalen velgen Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Lederen bekleding
Leeslampjes Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
ALDE Verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 754 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 3075 kg
Rijklaar gewicht 3175 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to Face
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 85 cm x 210 cm
1-persoonsbed 85 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische integraal-camper uit 2023. De Rapido M66  biedt een slaapplaats aan 4 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Bent u geïnteresseerd in deze Rapido 66 M? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 66 M NU BINNEN IN NIEUWEGEIN

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen