Rapido i96 wordt verwacht coll 2023

Diesel Automaat 2023 10 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Model I96
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
9-traps Automaat ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Heavy chassis 4400 kg
Lichtmetalen velgen Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitendouche Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Lederen bekleding Leeslampjes Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Radio/TV
Radio-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
ALDE Verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 754 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 294
Leeggewicht 3110 kg
Rijklaar gewicht 3210 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4400 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Queensbed
Zit
Face to Face

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 196 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Rapido i96 uit het jaar 2023 is een goed uitgeruste integraal-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Rapido camper hagelbestendig. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De luxueuze keuken van deze Rapido is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Bent u geïnteresseerd in deze Rapido i96? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.



Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido i96  wordt verwacht coll 2023

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen