Rapido Le Randonneur 776 FF Fransbed

Diesel Handgeschakeld 2011 138.950 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Rapido
Model Le Randonneur
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 1314 pk
Kilometerstand 138.950 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik

Gewichten en maten

Totale lengte 698 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 276
Leeggewicht 2930 kg
Rijklaar gewicht 3030 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit L-zit Rondzit Standaardzit Treinzit
Bed
Frans bed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Frans bed 142 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
1-persoonsbed 100 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Rapido Le Randonneur 776 FF een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2011 is geschikt voor 5 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De kleine zit, waar de camper ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Rapido heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (135 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma′s met de aanwezige televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

131 PK
Lage instap
fransbed
alde volautomatische schotel
TV
Koelvriescombinatie
Grote zit voor wel 6 pers
Hefbed
hordeur
fietsendrager
douchecabine
toilet


Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Rapido Le Randonneur 776 FF Fransbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen