Algemeen

Merk Hobby
Model Siesta
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 57.915 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Elektrische opstap Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Vriesvak
Verwarming
Airco woongedeelte Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 690 cm
Breedte 230 cm
Stahoogte 194 cm
Leeggewicht 2979 kg
Rijklaar gewicht 3079 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 421 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Nederlands geleverde Hobby Siesta T 650 FLC eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Op de trekhaak kan een fietsendrager gemonteerd worden zodat u de fietsen niet hoog hoeft te tillen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het dubbellucht onderstel is van het merk Ford en zorgt voor een fantastische wegligging. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere een sterke 140pk 6 versnellingen diesel motor, cabine airco, cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de ruime zit en kleine zit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Hierbij heeft deze camper een grote koelkast met hierboven een apart vriesgedeelte.

Het in de lengte van de camper geplaatste franse bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

In een warm klimaat zorgt de dakairco voor de nodige verkoeling. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisies, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding en de televisiebeugel.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby Siesta kennis te maken.

Kortom een nette en Nederlands geleverde kwaliteitscamper met een zeer gewilde indeling en veel gewenste opties! De camper wordt compleet vakantie klaar inclusief onderhoudsbeurt naar schema, nieuwe APK en 12 maanden garantie afgeleverd.

Wij controleren het functioneren van alle caravans/campers geheel voor verkoop, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Ook kunnen wij deze camper aanbieden incl. nieuwe Bovag keuring en onderhoudsbeurt voor € 395,- meerprijs.

Heeft u interesse in deze complete Hobby kampeerauto?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!
Inruil van uw huidige caravan, camper, motor of auto is bij ons geen enkel probleem!

Wilt u deze camper gedeeltelijk of geheel financieren?
Wij regelen uw financiering voor u, binnen enkele minuten geregeld!

Deze Camper wordt afgeleverd inclusief bijbehorende sleutels, documentatie en compleet kenteken.
Neem altijd even contact op voordat u aanrijdt, dit voorkomt teleurstelling!
Lees meer

Contact

Hobby Siesta 650 T 2x AIRCO RIJBEWIJS B!

MG Occasion Center

Weg en Bos 16-16a

2661 DH, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen