Weinsberg CaraCompact 600 MF PEPPER met Frans Bed

Diesel Handgeschakeld 2022 9.694 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Henk Pen Campers & Caravans

Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraCompact
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 9.694 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
1 koloms tafelpoot Asr Boordaccu Buitenlamp Centrale bekerhouder Combi rollos Dagrijverlichting Dakluik Dakluik groot Fietsenrek
Garage Gladde buitenplaat Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Led woonverlichting Leeslampjes Luifel Stoelhoogte verstelbaar Usb contactdoos Verstelbaar stuur
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Cabine verduistering plisse Cabinemat Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Toerenteller Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
3e Remlicht Aardlekautomaat EBD Full-LED koplampen Koolmonoxide-melder Lader Schokbrekers
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Truma Combi Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Evopore HRC matras

Gewichten en maten

Lengte opbouw 675 cm
Totale lengte 675 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2680 kg
Rijklaar gewicht 2937 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 563 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Frans bed
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 201 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Dit is een ex-verhuur actiemodel!

• Zeer compleet
• Zo goed als nieuw
• Volledige garantie*
• Zeer goed onderhouden

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Weinsberg Pepper 600 MF een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2022 is geschikt voor 2 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De standaardzit biedt de nodige zitgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Weinsberg Pepper 600 MF bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een televisiebeugel, een buitenlamp en een lader.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg Pepper 600 MF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

*De nog geldende fabrieksgarantie en anders 1 jaar Bovag garantie

Over Henk Pen
Henk Pen is een toonaangevende specialist in de recreatiebranche en voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven. Henk Pen biedt een grote verscheidenheid aan unieke, innovatieve, hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers, buscampers en caravans. Zo vindt u in onze showroom van 6.500 m2 een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte campers en caravans. De bijbehorende voortent of luifel bekijkt u bij ons in de grootste Voortenten Megastore van Nederland en in onze (web)shop kunt u terecht voor al uw kampeeraccessoires. Henk Pen beschikt over de grootste verhuurvloot van Oost-Nederland en onze gespecialiseerde monteurs staan klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw camper of caravan.

Wij zijn officieel merkdealer van:
Campers: Adria  |  Dethleffs  |  Knaus  |  Sunlight  |  Weinsberg
Caravans: Dethleffs  |  Knaus  |  Weinsberg  |  Tabbert  |  T@B
Lees meer

Contact

Weinsberg CaraCompact 600 MF PEPPER met Frans Bed

Henk Pen Campers & Caravans

Westsingel 2

7481 WK, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen