Hobby Optima De Luxe T65 GE Automaat 9 Speed

Diesel Automaat 2021 47.601 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camper Talsma B.V.

Algemeen

Merk Hobby
Model Optima De Luxe
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 47.601 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 707 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 3035 kg
Rijklaar gewicht 3054 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Hobby Optima De Luxe, gebouwd in het jaar 2021, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Hobby camper hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De camper heeft een dubbele standaardzit, zodat u over een flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Hobby Optima De Luxe helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Hobby Optima De Luxe  T65 GE Automaat 9 Speed

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen