Bekijk nog meer foto's (23)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto:€ 24.999,-Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door -
Motorhome Depot regio Noord-Holland
Klik hier voor meer informatie
Adria Coral 580 SP
Half IntegraalBouwjaar 20063 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2006Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 126.000 km.Vermogen: 131 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat ducato
Maten
Totale lengte: 599 cm.Breedte: 220 cm.Totale hoogte: 275 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2827 kg.Rijklaar gewicht: 2927 kg.Max toel. gewicht: 3500 kg.Laadvermogen: 663 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 31x 1-persoonsbed, 120x80 cm.1x 2-persoonsbed, 135x200 cm.
Accessoires
Onderstel/cabineABSAirbag(s)Elektr. bedienbare ramenStartonderbrekerStoel(en) draaibaarStuurbekrachtigingSanitairAfvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/WasruimteExterieur/InterieurBagageruimteBuitenlampDakluikHordeurHuishoudaccuLeeslampjesLuifelVerduistering cabineKeukenBoilerGascomfoorKoelkastOvenVriesvakVerwarmingCirculatie-verwarmingRingverwarmingSlaapcomfortLattenbodemMatras traagschuimTechniek en veiligheidReservewielReservewiel-beugelServiceluikVeiligheidsslotenZonnepaneelRadio/TVSchotelTelevisie
Indeling
Zitplaatsen: 4
BedFrans bedSlaapbankKeukenMiddenkeukenSanitairAchter-opstellingZitHalve treinzitMiddendinette
Omschrijving
Adria Coral 580 SP | Achteruitrijcamera | Oven | Zonnepaneel | 4-Gordelplaatsen | < 6M Compacte camper|

Nu te koop aangeboden deze in nette staat verkerende Adria Coral 580 SP kwaliteit camper in de compacte uitvoering. Een camper met flair, de geliefde indeling en comfort die je mag verwachten van deze Adria Coral 580 SP met verschillende opties en accessoires. Deze camper is gebouwd op een Fiat Ducato chassis met een krachtige 131 pk 5 versnellingen handgeschakelde 2.8  Fiat Ducato motor en heeft een ongekende praktische indeling met veel bergruimte. Hierdoor is de Adria Coral 580 SP ook zeer geschikt voor de langere vakanties of reizen van lange afstanden. De verstelbare en draaibare Cabinestoelen en de gedeeltelijk nieuw bekleedde zithoek in Open loft-stijl interieur met woonkamertafel, geeft alle zitcomfort die past bij deze zeer doordacht als geriefelijk en comfortabele half-integrale Adria Coral 580 SP.

De stijlvolle uitgeruste en praktische keukencenter heeft voldoende opbergmogelijkheden en is onder andere uitgerust met een 3-pits gasconform, een Dometic absorptie koelkast met inwendig vriesvak inclusief energiekeuze bediening en volledig te openen keukenladen met enkelvoudige afsluiting. De Adria Coral 580 SP is daarnaast voorzien van een TRUMA boiler voor het warme water en verwarming. In het achtergedeelte zijn de in gezamenlijk gesitueerde douche en toilet prettig toegankelijk. Het frans bed (205x140) welke is voorzien van een goed geventileerde koud schuim-matras op lattenbodem biedt ook de mogelijkheid om van binnenuit alle meegebrachte spullen vanuit de garage te pakken. Deze Adria Coral 580 SP camper is volledig compleet voor een onbezorgde vakantie.

De Adria Coral 580 SP is verder onder meer nog uitgerust met:

| Elektrische kachel | Hordeur | Domatic koelkast G/12V/230V | TV met DVD mogelijkheid |  Zonnepaneel | Aut. Schotel | Achtersteunen | Omnistore Luifel |Draaibare stoelen |Achteruitrijcamera |

Chassis en Motor

De Adria Coral 580 SP is gebouwd op een Fiat Ducato chassis en is voorzien van een krachtige 2.8L dieselmotor met 131 PK.

Afmetingen en Gewichten

L  599  Br 220  H 275

Leeggewicht 2.827 Kg | Max gewicht 3.500 Kg |(Bron RDW).  APK verloopt in augustus 2023.

Ref nr. 803091 | De Adria Coral 580 SP staat ter bezichtiging in de regio Alkmaar. De distributieriem is onder andere in 2020 vervangen. Onderhoudsdossier en recente facturen zijn aanwezig en liggen uiteraard ter inzage.

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.
Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Motorhome Depot regio Noord-Holland

Wognum
Naar boven