Algemeen

Merk Adria
Model Coral
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2006
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 126.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Elektr. bedienbare ramen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 275
Leeggewicht 2827 kg
Rijklaar gewicht 2927 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 663 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Middendinette
Bed
Frans bed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 120 cm
2-persoonsbed 200 cm x 135 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Adria Coral 580 SP | Achteruitrijcamera | Oven | Zonnepaneel | 4-Gordelplaatsen | < 6M Compacte camper|

Nu te koop aangeboden deze in nette staat verkerende Adria Coral 580 SP kwaliteit camper in de compacte uitvoering. Een camper met flair, de geliefde indeling en comfort die je mag verwachten van deze Adria Coral 580 SP met verschillende opties en accessoires. Deze camper is gebouwd op een Fiat Ducato chassis met een krachtige 131 pk 5 versnellingen handgeschakelde 2.8  Fiat Ducato motor en heeft een ongekende praktische indeling met veel bergruimte. Hierdoor is de Adria Coral 580 SP ook zeer geschikt voor de langere vakanties of reizen van lange afstanden. De verstelbare en draaibare Cabinestoelen en de gedeeltelijk nieuw bekleedde zithoek in Open loft-stijl interieur met woonkamertafel, geeft alle zitcomfort die past bij deze zeer doordacht als geriefelijk en comfortabele half-integrale Adria Coral 580 SP.

De stijlvolle uitgeruste en praktische keukencenter heeft voldoende opbergmogelijkheden en is onder andere uitgerust met een 3-pits gasconform, een Dometic absorptie koelkast met inwendig vriesvak inclusief energiekeuze bediening en volledig te openen keukenladen met enkelvoudige afsluiting. De Adria Coral 580 SP is daarnaast voorzien van een TRUMA boiler voor het warme water en verwarming. In het achtergedeelte zijn de in gezamenlijk gesitueerde douche en toilet prettig toegankelijk. Het frans bed (205x140) welke is voorzien van een goed geventileerde koud schuim-matras op lattenbodem biedt ook de mogelijkheid om van binnenuit alle meegebrachte spullen vanuit de garage te pakken. Deze Adria Coral 580 SP camper is volledig compleet voor een onbezorgde vakantie.

De Adria Coral 580 SP is verder onder meer nog uitgerust met:

| Elektrische kachel | Hordeur | Domatic koelkast G/12V/230V | TV met DVD mogelijkheid |  Zonnepaneel | Aut. Schotel | Achtersteunen | Omnistore Luifel |Draaibare stoelen |Achteruitrijcamera |

Chassis en Motor

De Adria Coral 580 SP is gebouwd op een Fiat Ducato chassis en is voorzien van een krachtige 2.8L dieselmotor met 131 PK.

Afmetingen en Gewichten

L  599  Br 220  H 275

Leeggewicht 2.827 Kg | Max gewicht 3.500 Kg |(Bron RDW).  APK verloopt in augustus 2023.

Ref nr. 803091 | De Adria Coral 580 SP staat ter bezichtiging in de regio Alkmaar. De distributieriem is onder andere in 2020 vervangen. Onderhoudsdossier en recente facturen zijn aanwezig en liggen uiteraard ter inzage.

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.
Lees meer

Contact

Adria Coral 580 SP

Motorhome Depot regio Noord-Holland

Bonne Louiselaan 15

1687 RK, Wognum (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen