Rapido Le Randonneur 9090 DF dakairco+ zonnepaneel

Diesel Handgeschakeld 2009 114.220 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Rapido
Model Le Randonneur
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 114.220 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Decoder Schotel Televisiebeugel

Gewichten en maten

Totale lengte 735 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 300
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 3090 kg
Rijklaar gewicht 3190 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 410 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
2-persoonsbed 135 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Nette Rapido 9090 DF uit 2009. Fijne indeling met achterin een vrijstaand queensbed (195x140cm), separate douchecabine en was- en toiletruimte. Compleet uitgerust met o.a. dakairco, zonnepaneel, satellietschotel, 2 LPG-flessen met buitenvulling en fietsendrager voor 3 fietsen.

Deze integraalcamper heeft voorin een gezellige zithoek met een stoffen bekleding. De zithoek bestaat uit een L-zit, een extra zitje en een opklapbare tafel. Beide pilotenstoelen kunnen eveneens bij de zithoek worden betrokken. Tegenover de toegangsdeur bevindt zich de L-vormige keuken met 3-pits gascomfoor met afzuigkap en een dubbele spoelbak met mengkraan. Tegenover de keuken is er een grote koel-vriescombinatie. 

De slaapkamer met het vrijstaande bed en het sanitairgedeelte kan van het leefgedeelte worden afgescheiden met een schuifdeur. Het sanitairgedeelte bestaat uit een separatie douchecabine met schuifdeuren en een was- en toiletruimte. Deze is uitgerust met een cassettetoilet en een wastafel met mengkraan. Onder het bed is er voldoende opbergruimte.

De camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato en is voorzien van een 130 pk sterke 2.3 Multi-jet dieselmotor (Euro 4) en een handgeschakelde versnellingsbak. De camper staat op een ALKO-chassis en beschikt over een dubbele bodem. Voor uw comfort tijdens het reizen is de cabine uitgerust met airconditioning, elektrisch bediende bestuurdersruit en spiegels en een radio-navigatiesysteem met geïntegreerde achteruitrijcamera. De cabine kan worden verduisterd met plisségordijnen.

De camper wordt geleverd inclusief 6 maanden Premium-garantie via CarGarantie. Deze kan tegen meerprijs worden verlengd naar 12 maanden en/of uitgebreid naar Full-garantie. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel.



Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Rapido Le Randonneur 9090 DF dakairco+ zonnepaneel

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen