Algemeen

Merk Adria
Model Matrix 670 SL
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 17.658 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Omvormer Rookmelder Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 738 cm
Breedte 229 cm
Hoogte 281
Leeggewicht 2973 kg
Rijklaar gewicht 3019 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 481 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Gezellig met de camper eropuit, die genoeg ruimte biedt aan het hele gezin. Deze royale camper van bouwjaar 2020 heeft een lengte van 7 meter 38 en biedt aan 5 personen een plaats voor de nacht. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer 2000 watt en de gaslekdetector.

1e eigenaar geen ex verhuur.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Matrix Axess 670 SL kennis te maken.
Lees meer

Contact

Adria Matrix 670 SL  Lengtebedden + Hefbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen