Algemeen

Merk Dethleffs
Model Just 90
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 165 pk
Kilometerstand 14.392 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
ESP Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 741 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 294
Stahoogte 213 cm
Leeggewicht 2745 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed Vast bed
Zit
Kleine zit L-zit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze Dethleffs Just 90, een betrouwbare reisgenoot voor uw vakanties. Deze royale, jonge occasion beschikt over 4 slaapplaatsen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Dethleffs camper niet deren, het is er prima tegen bestand. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De kleine zit, waar de camper ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de ingebouwde audio-installatie heeft u uw favoriete muziek binnen handbereik. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs Just 90 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Dethleffs Just 90  T7052EB 4 Persoons 165 PK

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen