Algemeen

Merk Dethleffs
Model Just 90
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 165 pk
Kilometerstand 19.552 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
ESP Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 741 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 294
Leeggewicht 2750 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed Vast bed
Zit
L-zit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze zeer ruim opgezette Dethleffs Just T7052 EB familiecamper uit 2022 heeft een lengte van wel 7 meter 41. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze camper aan niets ontbreken. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Dethleffs camper hagelbestendig. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

De duurzame dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Past deze Dethleffs Just T7052 EB helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Dethleffs Just 90  T7052EB 4 Persoons 165 PK

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen