Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 37.158 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS achteruitrij sensoren Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Elektrische opstap Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Bearlock Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 690 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2955 kg
Rijklaar gewicht 3055 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 445 kg

Indelingen

Zit
Treinzit Zij bank
Bed
Frans bed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 130 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Dethleffs Advantage T 6701 is gebouwd in het jaar 2014. De camper heeft een lengte van 6 meter 90, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Dethleffs camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

De camper beschikt over een treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast (130 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Advantage T 6701? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage T 6701 zeer mooi weinig km

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen