Mercedes-Benz Sprinter Autom Off Grid L2H2

Diesel Automaat 2007 39.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Utrecht

Algemeen

Merk Mercedes-Benz
Model Sprinter
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2007
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 135 pk
Kilometerstand 39.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Navigatie via BT Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Combicassettes Dak ventilator Dakluik heki Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Plafond LED lampjes Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Tri gas melder USB-lader Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Standkachel
Sanitair
Porto Potti
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 593 cm
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2828 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3200 kg

Indelingen

Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Lengtebed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De camper op deze zeer mooie Mercedes Sprinter is in 2021 professioneel ingebouwd door de firma Beluqa uit Eindhoven. Daarbij is veel aandacht besteed aan mooie details en veiligheid. Kijk bijvoorbeeld naar het luxe aanrechtblad en de degelijke electriciteisvoorziening.

De zithoek biedt als treinzit plaats aan zes personen en beschikt over een draaibare tafel. De zithoek is snel om te bouwen tot een riant bed van 190x175 cm. De stof heeft een rijke uitstraling en harmonieert goed bij het hout in de camper. De vulling is van dik en hoogwaardig comfortschuim met een zijde die ideaal is voor het slapen en de andere zijde die heel goed is om op te zitten.
Indien met kinderen wordt gecamperd is er ruimte voor twee Cabbunk hangbedjes boven de voorstoelen. Eén zo’n bedje is aanwezig.
Op de voorstoelen is ook een slaapplaats te maken voor één volwassene.

Wil men niet iedere avond het bed ombouwen dan bieden de twee draaibare cabine stoelen met de derde stoel (vierde stoel is ook aanwezig)  een aangename zitplek.

De keuken is van hoogwaardige kwaliteit.
Met een Dometic compressor koelkast op 12/24 volt met uitneembaar vriesvak, waardoor extra koelruimte.
Verder een Dometic gascomfoor en een Dometic spoelbak.
Als toilet is er een Thetford Porta Potti.

In deze camper is veel aandacht besteed aan de veiligheid.
Zo zijn de kasten en het keukenblok zeer degelijk verankerd aan het frame van de bus. En is er  een 3G gasalarm aanwezig.

Door het zonnepaneel en de LiFe huishoudaccu (200 AH met zeer lange levensduur), lader en omvormer kan dagen lang "off road" gecamperd worden.  

De ramen in de cabine kunnen verduisterd worden door een luxe lamellensysteem.

Een aangenaam binnenklimaat wordt in warme perioden gerealiseerd door de combinatie van een Maxfann (met afstandsbediening) en een Heki dakluik. Deze combinatie zorgt voor een verfrissende circulatie van lucht.
Voor de koele momenten is er de Ebersparcher diesel standkachel met automatische ontsteking. Daarnaast is de camper goed geïsoleerd met Armaflex die ook sterk geluiddempend is.

Voor uw comfort tijdens het reizen beschikt de camper over motorairco, achteruitrijcamera en een Pioneer carplay geluidsinstallatie. Hierdoor handsfree bellen en Google Maps op het inbouwscherm.  

De bus is een voormalige KLPD alcohol controle bus welke weinig is ingezet, zeer goed is onderhouden en voornamelijk binnen heeft gestaan. Het is een NL bus met een door de RDW geverifieerde correcte km-stand.
Het originele vermogen van 109 Pk is door chiptuning verhoogd naar 135 Pk. Hierdoor is een pittege motor verkregen. Ook bergop.
Onderhoudsfacturen zijn aanwezig.

Deze mooie Mercedesbus is op afspraak te bezichtigen in Bunnik.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Ton Winter via 06-25044247 of twinter@campermakelaar.nl.
Let op: deze camper staat bij de klant en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/
*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*
Lees meer

Contact

Mercedes-Benz Sprinter  Autom Off Grid L2H2

Campermakelaar Utrecht

Galgenraklaan 6

3544 TP, Utrecht (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen