Algemeen

Merk Hymer
Model S-klasse 800
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 184 pk
Kilometerstand 121.099 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS achteruitrij sensoren Airbag(s) Airconditioning Alarm ASR Audioinstallatie Breedspoor Chassis Camera Centr. deurvergr. afstandsb.
Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektrische opstap Maxi chassis 16 inch wielen Navigatie Parkeersensoren Stablisatie poten Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Twee huishoud accu\'s
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp chassis fietsendrager Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Dubbel bodem Garage XL Hagelbestendig dak
Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Spoelbak Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Techniek en veiligheid
Bearlock Koolmonoxide-melder Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Centrale verwarming Dak airco Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 863 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 330
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 4250 kg
Rijklaar gewicht 4350 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5000 kg
Laadvermogen 650 kg

Indelingen

Zit
L-zit Zij bank
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 120 cm x 200 cm
1-persoonsbed 90 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Hymer S-klasse 800 830 is een goed uitgeruste camper, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Hymer camper geen zorgen te maken over hagelschade. Het laadvermogen bedraagt 650 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. De luxueuze keuken van deze Hymer is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (140 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een ringverwarming beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Ideaal is ook de Omnistore cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de omvormer en het alarm ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer S-klasse 800 830 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Hymer S-klasse 800 830 zeer luxe Alle opties

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen