Algemeen

Merk Chausson
Model Flash
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 155 pk
Kilometerstand 44.177 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Leeggewicht 2892 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Chausson Flash 628 EB een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2016 is geschikt voor 6 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische standaardzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringmatrassen. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

De audio-installatie en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Past deze Chausson Flash 628 EB helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Camper is voorzien van de volgende optie's
Airco
Bearlock
Schotel
Zonnepaneel
Luifel
Lees meer

Contact

Chausson Flash 628 EB

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18

1446 AA, Purmerend (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen