Chausson V594 BREEDTEBED FIAT EURO 6

Diesel Handgeschakeld 2018 32.464 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Campergallery Apeldoorn

Algemeen

Merk Chausson
Model V594
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 32.464 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Koelkast Vriesvak

Gewichten en maten

Totale lengte 600 cm
Breedte 205 cm

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper uit het jaar 2018 een goede keus. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Chausson camper een hagelbestendig dak.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De kleine zit, waar de camper ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en het alarm zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Chausson V594? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact

Chausson V594  BREEDTEBED FIAT EURO 6

De Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61

7324 AB, Apeldoorn (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen