Knaus Sky TI 650 MEG Enk bed/Garage/airco

Diesel Handgeschakeld 2016 43.235 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 43.235 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control
Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Verwarming
Airco woongedeelte Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 699 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 2740 kg
Rijklaar gewicht 2840 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 600 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Knaus Sky TI 650 MEG een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2016 is geschikt voor 3 personen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (110 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Deze camper heeft o.a.:Dak airco/ 6 versnellingen, 2 een persoons bedden waar een groot bed van gemaakt kan worden, ASR, pilote stoelen, Dometic airco 2200, navigatie, radio, camera, stuurbediening, kopraam + verduistering+hor, extra raam links achter, Oyster schotel automaat met tv/decoder, alu inleg dashbord, USB+12volt in dashbord, Fiamma cassetteluifel, 16" aluminium velgen, fietsdrager achterop voor 3 fietsen, Duomatic, dubbele garagedeur, hagelbestendig dak, electrische opstap. Stuurbediening telefoon en radio

Distributie + waterpomp  + multiriem in april 2022 vervangen.

Compleet met bestek/pannen enz.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Knaus Sky TI 650 MEG Enk bed/Garage/airco

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen