Algemeen

Merk Adria
Model Matrix M
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 34.003 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Garage XL Hagelbestendig dak Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen
Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS achteruitrij sensoren Airbag(s) ASR Breedspoor Chassis Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Parkeersensoren Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 748 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 285
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2898 kg
Rijklaar gewicht 2998 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Om te bouwen tot enkelen gordel zit Zij bank
Bed
2 aparte bedden Hefbed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
1-persoonsbed 80 cm x 205 cm
2-persoonsbed 130 cm x 200 cm
1-persoonsbed 140 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Adria Matrix M 670 SL uit 2016 is een ideale camper voor de gehele familie. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Adria camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS, airbags en een startonderbreker.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een 15 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast (130 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh). Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Wilt u meer informatie over deze Adria Matrix M 670 SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Adria Matrix M 670 SL Enkelen Bedden en Hefbed

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen