Adria Matrix Axess 670 SL Lengtebedden en Hefbed

Diesel Handgeschakeld 2020 38.684 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Henk Pen Campers & Caravans

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Axess
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 38.684 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Boordaccu Buitenlamp Centrale bekerhouder Dagrijverlichting Fietsenrek Garage Gladde buitenplaat Hordeur Huishoudaccu Ledere stuur en versnellingspook
Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Cabine dakraam Cabine verduistering plisse Camera Cruisecontrol Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Bearlock Reservewiel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 738 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 2879 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
Draaibare voorstoelen Standaardzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze Adria Matrix Axess 670 SL, een betrouwbare reisgenoot voor uw vakanties. Deze royale, jonge occasion beschikt over 5 slaapplaatsen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en het reservewiel u zeker van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over deze Adria Matrix Axess 670 SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Over Henk Pen
Henk Pen is een toonaangevende specialist in de recreatiebranche en voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven. Henk Pen biedt een grote verscheidenheid aan unieke, innovatieve, hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers, buscampers en caravans. Zo vindt u in onze showroom van 6.500 m2 een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte campers en caravans. De bijbehorende voortent of luifel bekijkt u bij ons in de grootste Voortenten Megastore van Nederland en in onze (web)shop kunt u terecht voor al uw kampeeraccessoires. Henk Pen beschikt over de grootste verhuurvloot van Oost-Nederland en onze gespecialiseerde monteurs staan klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw camper of caravan.

Wij zijn officieel merkdealer van:
Campers: Adria  |  Dethleffs  |  Knaus  |  Sunlight  |  Weinsberg
Caravans: Dethleffs  |  Knaus  |  Weinsberg  |  Tabbert  |  T@B
Lees meer

Contact

Adria Matrix Axess 670 SL Lengtebedden en Hefbed

Henk Pen Campers & Caravans

Westsingel 2

7481 WK, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen