Algemeen

Merk Forster
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 10.850 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels hulpluchtvering Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik

Gewichten en maten

Totale lengte 741 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 320
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2919 kg
Rijklaar gewicht 3019 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 481 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Alkoofbed Bovenbed Dwarsbed Slaapbank Stapelbed lengte Vast bed
Zit
Halve treinzit L-zit Middendinette Rondzit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 88 cm x 217 cm
1-persoonsbed 87 cm x 212 cm
2-persoonsbed 147 cm x 212 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Hebt u lang gezocht? Hier is hij dan de ideale FAMILIECAMPER! Deze zo goed als nieuwe FORSTER is de gezinscamper bij uitstek. 5 gordelplaatsen en zeer geschikt om niet alleen in de zomermaanden op avontuur te gaan maar zeker ook ideaal voor de wintersport.(exta winterbanden)

Deze familiecamper biedt tot 5 slaapplaatsen. Het achterste gedeelte belooft bijzonder veel plezier voor de kleintjes, want heeft een extra zithoek met een (uitneembare) tafel als aparte speelruimte voor het stapelbed.

Daarnaast kan de tafel ook worden verwijderd en samen met de stoelen worden omgezet in een extra ligvlak voor twee personen. (er is dus voor deze slaapplaats een z.g.a.n. twee persoons kwaliteits matras inclusief)

Ervoor ligt de badkamer met aparte douche, die met twee plisses on te bouwen is tot een ruime comfort badkamer. In de L-zitgroep met zijbank en draaibare cabinestoelen is plaats voor maximaal 5 personen voor een gezellig spelletje of een gezamelijke maaltijd.

Deze Forster A 741 VB mag toch wel echt een ruimtewonder worden genoemd. Veel kastruimte en als je door deze camper beweegt dan merk je aan het geheel dat het ruim is in vele opzichten.

Een grote doucheruimte, een grote toilet/was ruimte, een groot alkoofbed, een groot stapelbed, en een heerlijke ruime zit voor vijf personen.

Deze FORSTER A 741 VB alkoofcamper is voorzien van een 140 PK Fiat Ducato motor en chassis, dat rijdt gewoon grandioos (hulpluchtvering) en als je het gaspedaal intrapt dan ga je ook heerlijk vlot vooruit. Hij voelt in alles gewoon nieuw aan.

Het dak is hagelbestendig en de dikke wintervloer is 54 mm. Want en dak zijn 31 mm. Dus koud zul je het niet hebben op de skipiste. Deze camper is ook voorzien van een duotronic gasinstalatie, erg veilig en handig. Een SOG-systeem voor de toilet maakt het compleet.

Forster is een merk van de Duitse camperbouwer Eura Mobil, een motorhomefabrikant onder de vleugels van het Franse Trigano. Ze worden in Italiaanse fabrieken gebouwd.

Bent u enhousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Bert Keukenkamp via 0630989042 of mail naar: bkeukenkamp@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en een RDW controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website:
www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ 
Lees meer

Contact

Forster A 741 VB

Campermakelaar Salland en Twente

Korenstraat 38

8102 BB, Raalte (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen