Knaus Van TI Man 640 MEG Vansation

Diesel Automaat 2023 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Knaus
Model Van TI Man
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol
DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen Luchtvering Multifunctioneel stuur Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Garage Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Luifel
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Airco woongedeelte Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer

Gewichten en maten

Totale lengte 689 cm
Breedte 220 cm
Leeggewicht 2780 kg
Rijklaar gewicht 3115 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 385 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 85 cm x 201 cm
1-persoonsbed 77 cm x 201 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Knaus Van TI Man 640 MEG een heerlijk vakantiehuis. De camper is van modeljaar 2023 en is geschikt voor 2 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig.

Het onderstel is van het merk MAN. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering achter en stuurbekrachtiging. Deze krachtpatser is uitgerust met een 180 pk MAN motor en een 9-traps automatische versnellingsbak.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit.Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en kooktoestel. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (142 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader en de omvormer u zeker van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze Knaus Van TI Man 640 MEG? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Deze camper heeft o.a.: raam cabinekap, instelbare luchtvering achteras, cabine indium grijs, cabineairco, cruisecontrol, ABS, ESP, Hill Holder, noodrem assist, vermoeidheidsherkenning, start-stop, electrische wegrij vergrendeling, aluminium velgen, navigatie, radio. achteruitrijcamera, Oyster automatische schotel + tv, extra USB aansluiting, omgevingsverlichting incl. keuken achterwand verlichting, Thule cassetteluifel, electrische opstap, premium deur, extra raam links achter, Dometic dakairco Freshjet 2200.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Knaus Van TI Man 640 MEG Vansation

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen