Algemeen

Merk Trigano
Model Rollerteam
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 141 pk
Kilometerstand 65.700 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Garage XL Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Voortent
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio/CD Schotel Televisie Televisiebeugel
Onderstel/cabine
Airbag(s) Breedspoor Chassis Cruisecontrol Stuurbekrachtiging
Keuken
Gascomfoor Koelkast Spoelbak
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 300
Stahoogte 220 cm
Leeggewicht 2693 kg
Rijklaar gewicht 2793 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 707 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 170 cm x 210 cm
2-persoonsbed 145 cm x 210 cm
2-persoonsbed 130 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Trigano Rollerteam 255 P eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 6 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 707 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, stuurbekrachtiging en airbags.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (140 liter) ingebouwd.

In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Wie graag televisie kijkt, zal het waarderen dat deze camper is uitgerust met een televisie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Deze camper wordt inclusief een gebruikte voortent geleverd. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u meer informatie over deze Trigano Rollerteam 255 P? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact

Trigano Rollerteam 255 P sterke 2.4 140PK motor

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen