Chausson Twist 594 BREEDTEBED FIAT EURO 6

Diesel Handgeschakeld 2018 32.464 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Campergallery Apeldoorn

Algemeen

Merk Chausson
Model Twist
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 32.464 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Koelkast
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Totale lengte 600 cm
Breedte 205 cm

Indelingen

Zit
Halve treinzit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Chausson Twist 594 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2018 is geschikt voor 3 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Chausson camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De complete keuken is in het midden van de camper geplaatst. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Omdat de camper is voorzien van een verwarming, kunt u deze tijdens koude dagen op aangename temperaturen houden.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp, het alarm en de trekhaak zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Chausson Twist 594 kennis te maken.

De prijs is met inruil of 6 maanden garantie.

Prijs: € 61.900,-

MEENEEMPRIJS: € 59.900,-

LET OP: WIJ RESERVEREN NOOIT wie het eerst komt wie het eerst maalt
Lees meer

Contact

Chausson Twist 594 BREEDTEBED FIAT EURO 6

De Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61

7324 AB, Apeldoorn (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen