Algemeen

Merk Roller Team
Model Kronos
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 30.464 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 288
Leeggewicht 2888 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Betreft een BTW camper! Voor ondernemers is de BTW van deze camper terug te vorderen. Vraagprijs is incl. BTW.

Zeer luxe Kronos uitvoering. Naast de standaard fabrieksopties bij ons ook nog voorzien van een zonnepaneel, Airco leefruimte, navigatie in de cabine, grote luifel, achteruitrijcamera, luxe pakket bekleding.
Cabineverduistering.

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Roller Team Kronos 295 TL, gebouwd in 2020. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen.

Wilt u meer informatie over deze Roller Team Kronos 295 TL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Onze vraagprijs is inclusief 12 maanden Bovag garantie Wij nodigen u van harte uit om deze camper in onze moderne showroom te komen bekijken. Voor eventuele vragen belt u Maarten Bink op 0612463329 of Jonathan Ketel op 0612463353. Wij zijn gevestigd op de Braillestraat 89, 2652 XV, Berkel en Rodenrijs.
Lees meer

Contact

Roller Team Kronos 295 TL 2020

Camper Center Rotterdam

Braillestraat 89

2652 XV, Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen