Adria Matrix 650 SK Stapelbed en 5 gordelpl.

Diesel Handgeschakeld 2011 42.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Zuid-Holland Noord - Gelderland West

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 42.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Luchtvering Navigatie Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 725 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 283
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2873 kg
Rijklaar gewicht 2973 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3850 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Treinzit
Bed
Dwars stapelbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Stapelbed 85 cm x 215 cm
2-persoonsbed 120 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze prachtige Adria Matrix 650 SK is gebouwd in het jaar 2011.
Een bijzonder luxe camper waar werkelijk alles op en aan zit. Meer luxe kunt u zich niet wensen. De camper mag nu bestuurd met een C-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 6 personen. ( evt. terug te zetten naar een B-rijbewijs ).
Voorzien van maar liefst 5 gordelplaatsen !
Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Adria camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het elektrisch bedienbare fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
Het onderstel is van het merk Fiat met een sterke 131 PK motor. De bestuurder heeft de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Eigenaar heeft op de camper nog een elektrisch opstapje gemonteerd om eenvoudig in deze mooie camper te stappen.

U heeft aan de ruime treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Een sfeervolle L-zit met mooie sfeerverlichting waar wel 8 personen kunnen plaatsnemen. De stoffering is in uitmuntende staat omdat er altijd hoezen om de pilootstoelen en kleden op de banken gelegen hebben.
Adria heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een oven, een driepits gasfornuis, grote spoelbak en een in het werkblad ingebouwd afvalbakje. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Op warme dagen kunt u de ingebouwde airco aanzetten die zorgt voor een aangename temperatuur.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Dit hefbed is elektrisch bedienbaar. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.
De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.
U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Verder is deze camper voorzien van een luxe volautomatisch E&P levelsysteem met afstandsbediening, en een omvormer, veiligheidssloten, alarm en trekhaak.
Praktische gasvoorziening d.m.v. een ventiel welke van buitenaf de twee gasflessen vult.
In de garage is een extra aansluitpunt gemaakt voor elektra en gas.


Een TOP camper voor het hele gezin waar u zo mee weg kunt.

"Vertrouwd, Veilig, Verzorgd"

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Campermakelaar Luc Huiskamp via +31 (0)6 51 853 733 of lhuiskamp@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/
 
*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Standaard hebben wij meer foto's van deze camper.

Op verzoek sturen wij die graag naar u op.

Lees meer

Contact

Adria Matrix 650 SK Stapelbed en 5 gordelpl.

Campermakelaar Zuid-Holland Noord - Gelderland West

Hofplein 78

5223 LS, Den Bosch (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen