Bekijk nog meer foto's (12)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto:€ 41.900,-Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door -
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
Challenger Mageo 107 Top-Indeling 2010
Half IntegraalBouwjaar 20104 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2010Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 98.000 km.Vermogen: 130 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Citroën Jumper Multiijet 130 PK
Maten
Totale lengte: 660 cm.
Gewichten
Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
Onderstel/cabineAirbag(s)BagageruimteElektr. bedienbare ramenHuishoudaccuStoel(en) draaibaarVerduistering cabineKeukenBoilerKoelkastVriesvakRadio/TVCameraExterieur/InterieurDakluik hekiFietsenrekLuifelPanoramadakSanitairDoucheToilet/WasruimteVerwarmingKachelRingverwarmingTechniek en veiligheidParkeersensorenZonnepaneel
Indeling
BedFrans bedKeukenMiddenkeukenZitHalve treinzitHalve zit met zijbank
Omschrijving
Deze praktische Challenger Mageo 107 is gebouwd in het jaar 2010. De camper heeft een lengte van 6 meter 60, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare ramen en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De verwarmde lucht wordt efficiƫnt verspreid via de ringverwarming.

Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen.

Past deze Challenger Mageo 107 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ 122
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven