Algemeen

Merk Pössl
Model Roadcruiser
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 96.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Traction Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Busbiker X290 Hordeur Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) SOG Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Techniek en veiligheid
2de huishoud accu Bearlock Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 636 cm

Indelingen

Bed
Dwars stapelbed Dwarsbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Dankzij zijn 5 slaapplaatsen is deze avontuurlijke buscamper een ideale camper voor de gehele familie. Het is dan ook grenzeloos genieten in deze Pössl Roadcruiser uit 2016.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en ABS. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast biedt u voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en de trekhaak, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Pössl Roadcruiser

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen