Chausson 727 GA airco in de leefruimte

Diesel Handgeschakeld 2018 20.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Brabant

Algemeen

Merk Chausson
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 20.500 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie TV-antenne
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 747 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 208 cm
Leeggewicht 2862 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Middendinette Rondzit
Bed
2 aparte bedden Dwarsbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Superdeluxe, jonge, Chausson 727GA met een krachtige Fiat 2,3 ltr. diesel motor met maar liefst 150 pk. Deze jonge camper is voorzien van alle denkbare opties en heeft een modern en zeer fris interieur.

De volledig in leder uitgevoerde dinette is royaal van opzet. 2 draaibare pilotenstoelen, een halve treinzit  en een zijbank maken het een zeer comfortabele en gezellige zithoek. Vanuit de zithoek is zicht op de tv. Het panoramadak boven de zithoek zorgt voor een heerlijke lichtinval.

De fijne keuken is compleet uitgerust met koelkast met apart vriesvak, gascomfoor met 3 pitten en een spoelbak met warm en koud water.

Het slaapgedeelte bestaat uit 2 enkele bedden achterin de camper. Deze zijn dmv een tussenstuk te sluiten tot één groot 2 persoons bed. Van de dinette is tevens een 2 persoons bed te maken.

Het toilet met vaste wastafel en de douche zijn van elkaar gescheiden. Het slaapgedeelte is met een schuifdeur afsluitbaar van het leefgedeelte.

De garage zorgt ervoor dat extra veel bagage meegenomen kan worden. De garage heeft tevens een deur aan de achterzijde wat het gemakkelijk maakt om overal bij te kunnen.

Verder is deze schitterende camper o.a. voorzien van mooie plissé raamverduistering, een 85 cm. doorsnede schotel, airco zowel op de motor als in het leefgedeelte en een zonnepaneel.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Rob van Loosbroek via 0623260410 of rvloosbroek@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

 Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

 *Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*
Lees meer

Contact

Chausson 727 GA airco in de leefruimte

Campermakelaar Brabant

Uiverlaan 18 a

5701 AA, Helmond (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen