Algemeen

Merk Dethleffs
Model Esprit
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2010
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 35.475 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Leeggewicht 3000 kg
Rijklaar gewicht 3100 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg
Laadvermogen 495 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Dethleffs Esprit 760 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2010 is geschikt voor 2 personen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

Centraal in de camper bevindt zich de gezellige middendinette. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Dethleffs heeft onder andere een afzuigkap en een oven, zodat u broodjes af kunt bakken en heerlijke ovengerechten kunt maken. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Esprit 760? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Zeer mooie Dethleffs camper!

- Cassete luifel 
- Achteruitrijcamera
- Tv 2x + schotel (vast)
- Tom Tom (vrachtwagen)
- Trekhaak
- Efloy systeem (voor stroomvoorziening)
- Zonnepaneel
- Bearlock en extra sloten
- Hordeur
- Motor airco

Afleverpakket incl. 6 maanden Bovag garantie € 895,-
De camper wordt afgeleverd met Bovag garantie en complete onderhoudsbeurt.

*Deze advertentie is met de grootst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld, Kijk bij een bezichtiging altijd de opties na die voor u van invloed kunnen zijn op uw beslissing*
Lees meer

Contact

Dethleffs Esprit 760 **VERKOCHT**

Peerdeman Caravancenter

Bedrijfsweg 8

1613 DX, Grootebroek (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen