Volkswagen California - Elektrisch slaap hefdak

Diesel Handgeschakeld 2008 226.500 km 2 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Volkswagen
Model California
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 226.500 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Electrisch slaap hefdak Gordijnen vast Leeslampjes Luifel Mattenset leefruimte Multirail Luifel Regelunit klimaat beheersing Verduistering cabine Wegklapbare tafel
Techniek en veiligheid
12V aansluitingen leefruimte 2x huishoudaccu Bearlock vergrendeling Handsfree carkit
Keuken
Gascomfoor Koelkast Spoelbak-kraan
Radio/TV
Aux CD USB
Verwarming
Standkachel Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Schoonwatertank (vast)
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 489 cm
Breedte 191 cm
Hoogte 199
Leeggewicht 2417 kg
Rijklaar gewicht 2517 kg
Max. toelaatbaar gewicht 2800 kg
Laadvermogen 383 kg

Indelingen

Zit
Draaibare cabinestoelen Middendinette Tweezitsbank met gordels
Bed
Hefdak met tweepersoonsbed Tweepersoons slaapbank
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

California buscamper met mooi licht zachtgeel interieur, elektrisch slaaphefdak, standkachel, twee huishoudaccu’s en klimaatbeheersing met airconditioning voor in de cabine als ook achterin voor de passagiers d.m.v. een aparte regelunit.

Het elektrisch slaap hefdak laat zich gemakkelijk met een druk op de knop op het controlepaneel in/uitzetten en biedt slaapruimte aan twee personen.

Daaronder een ruime zit met de bekende makkelijk verstelbare zit-slaapbank voor twee personen i.c.m. de draaibare comfortabele cabinestoelen rondom de verstelbare en wegklapbare tafel. De cabinestoelen zijn voorzien van stoelhoezen ter bescherming van de originele bekleding maar kunnen desgewenst verwijderd worden.

De kitchenette bestaat uit een praktische kastencombinatie met veel bergruimte achter de schuif/rol deuren. Een besteklade, gaskomfoor met twee branders, spoelbak met kraan en uiteraard een ruim koelvak met mandje.

Voor extra bergruimte heeft u zowel onder de bank als ook achterin de beschikking over grote opberglades

Voor het buitenleven herbergt de California een extra tafel in de schuifdeur en twee inklapbare stoelen in de achterklep, waarmee buiten onder de recent gemonteerde nieuwe Fiamma cassetteluifel een extra zit gecreëerd kan worden.

In de cabine beschikt u over raamverduistering, het bedieningspaneel voor alle camper functies, waaronder het elektrische slaap hefdak en standkachel, stoelverwarming, een cruise control, originele VW infotainment unit met GPS, carkit en Aux functionaliteit, Klimaatbeheersing met airconditioning, USB lader aansluitingen, dubbele airbags en uiteraard de draaibare en veelzijdig instelbare comfortabele cabinestoelen met dubbele armleuningen.

De opties en mogelijkheden op deze VW T5 California zijn legio en vind u allemaal terug in het bijgaande specificatieoverzicht.

Deze VW T5 California is op afspraak te bezichtigen in Schellinkhout (NH)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland, Richard van Tinteren.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Volkswagen California  - Elektrisch slaap hefdak

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen