Carthago Chic C-Line I 4.9 enkele bedden - ALMELO

Diesel Automaat 2011 56.754 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bruggink Caravans & Campers

Algemeen

Merk Carthago
Model Chic C-Line I 4.9
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 56.754 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 735 cm
Breedte 227 cm
Hoogte 286
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 3100 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 78 cm x 196 cm
1-persoonsbed 78 cm x 188 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Carthago Chic C-Line I 4.9 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2011 is geschikt voor 2 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Carthago camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Met de elektrische steunen is deze camper moeiteloos waterpas te stellen.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een automatische versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. Carthago heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Kijken naar uw favoriete programma's of luisteren naar heerlijke muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie en de aanwezige televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de omvormer en het alarm, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Bent u geïnteresseerd in deze Carthago Chic C-Line I 4.9? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Lees meer

Contact

Carthago Chic C-Line I 4.9  enkele bedden - ALMELO

Bruggink Caravans & Campers

Windmolen 28

7609 NN, Almelo (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen