Fiat Ducato Compacte Off-Grid camper

Diesel Handgeschakeld 2017 44.500 km 2 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Fiat
Model Ducato
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 44.500 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm ASR Audioinstallatie Cabine airco Camera Carkit Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Luchtvering Navigatie Parkeersensoren Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Touchscreen Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
AGM semi tractie huishoud accu Daglicht zonnepaneel Dagrijverlichting Handsfree carkit Kluisje Lader Omvormer Reservewiel
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik groot Gordijnen vast LED interieur verlichting Luifel Verduistering cabine Wegklapbare tafel
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Spoelbak-kraan Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank Douche Douchetent Porta Potti Schoonwatertank
Radio/TV
Aux Bluetooth CD USB
Verwarming
Standkachel Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 541 cm
Totale lengte 541 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 225
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2600 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3000 kg
Laadvermogen 400 kg

Indelingen

Zit
Draaibare cabinestoelen Losse stoelen Middendinette
Bed
Dwarsbed opklapbaar
Sanitair
Buiten opstelling
Keuken
Achterkeuken

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bijzonder praktisch ingedeelde off-grid camper voorzien van een oerdegelijk ingebouwd interieur met alles erop en eraan voor de avontuurlijke kampeerder.

Interieur is door eigenaar (scheepstechnicus/timmerman) vakkundig vervaardigd met gebruik van lichtgewicht berken multiplex, i.c.m. accenten van recycled teakhout van een oud marineschip.

Uitgangspunt is een compacte camper met voldoende ruimte om multifunctioneel gebruik van te kunnen maken. Hierdoor is gekozen om i.p.v. een vaste zitgroep, de draaibare cabinestoelen met teakhouten deckchairs en een losse tafel te combineren, die op diverse manieren zowel binnen als buiten de camper gebruikt kunnen worden.

Een achter opgestelde ruime keuken met veel werkruimte op het brede aanrechtblad, voorzien van gaskomfoor met drie branders, grote vierkante diepe RVS spoelbak, luxe mengkraan met uitneembare sproeier. Een ruime koelkast met vriesvak en zeer veel praktische kast en bergruimte d.m.v. onder, boven en naast gelegen ruime kasten en lades.

De ruimte in de camper is optimaal benut aangezien de keuken gecombineerd als slaapruimte wordt gebruikt d.m.v. een opklapbaar bed met lattenbodem. Neergelaten is het bed 200 x 140 cm groot. Opgeklapt biedt het bed veel praktische leefruimte.

Ook in het kader van ruimte besparing is gekozen om geen vaste toilet/wasruimte in te bouwen. Hiervoor werd door huidige eigenaar gebruikt gemaakt van een buitenopstelling d.m.v. een douchetent. Voor de nieuwe eigenaar word een buitendouche aansluiting gerealiseerd die aangesloten wordt op de boiler voor een warm water voorziening buiten de camper. Tevens word uit hygiënisch oogpunt een nieuwe douchetent als ook een nieuwe Porta Potti meegeleverd, zodat in alle sanitaire behoeften wordt voorzien. Met deze camper gaat u dus echt kamperen maar wel met alle voorzieningen die langdurig onafhankelijk verblijf mogelijk maakt.

Voor de onafhankelijke stroomvoorziening is de wagen is voorzien van 300 watt daglicht zonnepanelen, 1500/3000 watt sinus omvormer gekoppeld aan een AGM semi-tractie huishoudaccu.

Voor de nodige zonwering is de wagen voorzien van een vanaf het dak uitschuifbare constructie waaraan een luifel gecombineerd met bijpassende tarp bevestigd kan worden.

In de cabine bent u van alle moderne gemakken voorzien zoals een volautomatische klimaat controle unit met airconditioning, een infotainment systeem met DAB+ radio/CD met bediening op het stuur. Een TomTom navigatie, achteruitrijcamera, handsfree Bluetooth carkit met media streaming, USB en Aux aansluitingen. Een cruise control, bekerhouders en uiteraard de draaibare comfortabele meervoudig instelbare cabinestoelen met uitschuifbare voetsteunen.

Deze veelzijdige robuuste off-grip camper is op afspraak te bezichtigen in Lelystad.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland, Richard van Tinteren.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Fiat Ducato  Compacte Off-Grid camper

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen