Algemeen

Merk Adria
Model Adriatik
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 53.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine Voortent
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Kluisje Koolmonoxide-melder Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming
Radio/TV
Televisie

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 270
Leeggewicht 2887 kg
Rijklaar gewicht 2987 kg
Laadvermogen 613 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit
Bed
Dwarsbed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

l Adriatik Twin 600 SP  | 53.000 km stand | zonnepaneel  | Fiat Dutao 3.0 160 PK | Bearlock | MEMO Van Star zwenk fietsendrager |

Te koop aangeboden in nette staat verkerende en zeer complete Adriatik buscamper met lage kilometerstand. Deze Adriatik Twin 600 SP met onder andere een zwenk fietsendrager en zonnepaneel heeft een breedte bed (195x140) en is voorzien van een compacte keukenblok met veel bergruimte en een Domatic koelkast ingebouwde vriesvak. Tevens is de Adriatik Twin 600 SP  voorzien van een separaat uitgevoerde afsluitbare toilet en douche unit. De Adriatik Twin 600 SP is verder voorzien van een schoon-en vuilwatertank, 2-pits kooktoestel en Airco op de motor.

De Adriatik Twin 600 SP is verder nog uitgerust met onder andere:

Airco in de cabine l Cruise Control  l Centrale deurvergrendeling l Electrische bedienbare ramen en spiegels  l Gas/kolmonoxide alarm | Extra bergruimte l Bearlock l huishoudaccu l Achteruitrijcamera| Airbags | ESP| Ingebouwde vrachtwagen navigatie |Centrale deurvergrendeling | Fiamma luifel l LM Velgen met 4 - seizoenen banden (dot 0220) l Auto- en HH accu 2022 l nieuw traag schuim matras l Steunpoten achter l Opblaasbare voortent l

Chassis en Motor

Deze heerlijk rijdende 3 liter Multi-jet dieselmotor met 160 PK is zeer krachtig en toch zuinig in gebruik. Het onderhoudshistorie tot en met juli 2022 die de huidige staat bevestigd is aanwezig en ligt uiteraard ter inzage.

Maten en Gewichten

L 599 B 220 H 270

Leeggewicht 2.887 Kg | Max gewicht 3.500 Kg (Bron: RDW).

Ref. nr. 803014 | De Adriatik Twin 600 SP staat ter bezichtiging op ons Facility Center te Warmenhuizen.

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.
Lees meer

Contact

Adria Adriatik 600 SP

De Campermakelaar Motorhome Depot Noord-Holland

Bonne Louiselaan 15

1687 RK, Wognum (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen