Roller Team Garage S Nette 4 persoons camper

Diesel Handgeschakeld 2012 102.590 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door CCR Lemmer B.V.

Algemeen

Merk Roller Team
Model Garage
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 102.590 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Garage Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Fietsendrager Kluisje Omvormer Reservewiel Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 700 cm
Totale lengte 700 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 285
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 3009 kg
Rijklaar gewicht 3109 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed Hefbed Slaapbank Vast bed
Zit
Dubbele standaardzit L-zit Middendinette Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Roller Team Garage S is gebouwd in het jaar 2012. De camper heeft een lengte van 7 meter, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Roller Team camper niet deren, het is er prima tegen bestand.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De uitnodigende middendinette is de ideale plek om samen te eten en te drinken. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Er is een 12 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (150 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen (120 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp, de omvormer en het kluisje.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Roller Team Garage  S Nette 4 persoons camper

CCR Lemmer B.V.

Lemsterpad 50

8531 AA, Lemmer (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen