Pilote Essentiel P 650 ENKELE BEDDEN DAKAIRCO

Diesel Handgeschakeld 2020 6.170 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Campergallery Apeldoorn

Algemeen

Merk Pilote
Model Essentiel P
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 6.170 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Radio/TV
Televisie
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 649 cm
Breedte 230 cm

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Pilote Essentiel P 650 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2020 is geschikt voor 3 personen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank en de buitenlamp, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Pilote Essentiel P 650 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contact

Pilote Essentiel P 650 ENKELE BEDDEN DAKAIRCO

De Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61

7324 AB, Apeldoorn (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen