Algemeen

Merk Rapido
Model 690
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 27.847 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Breedspoor Chassis Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak mogelijk Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 739 cm
Totale lengte 235 cm
Hoogte 276
Leeggewicht 2890 kg
Rijklaar gewicht 2990 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 510 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Zit
L-zit Zij bank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
2-persoonsbed 130 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Rapido Kies model 690, gebouwd in 2016. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Rapido camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast (140 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Rapido Kies model 690? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Rapido 690  Hoogte verstelbaar bed

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen