Chausson Allegro 96 SL ENKELE BEDDEN + AIRCO

Diesel Handgeschakeld 2009 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Budget caravans en campers

Algemeen

Merk Chausson
Model Allegro
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Parkeersensoren Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Magnetron Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 715 cm
Totale lengte 731 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 260
Stahoogte 205 cm
Leeggewicht 3050 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
L-zit Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 90 cm x 200 cm
1-persoonsbed 90 cm x 195 cm
2-persoonsbed 115 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

NIEUW BINNEN BIJ BUDGET: CHAUSSON ALLEGRO 96 MET LAGE ENKELE BEDDEN !

U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze camper, een ideale reisgenoot voor het hele gezin. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast (100 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. Verder is er ook een magnetron, ideaal om gerechten te ontdooien en verwarmen.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

WIJ LEVEREN DEZE CAMPER MET EEN NIEUWE APK + CAMPERCHECK MET GARANTIE !

De audio-installatie en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Met de geplaatste zonnepanelen (100 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

WIJ RUILEN OOK UW CAMPER, CARAVAN, AUTO, MOTOR, OF BOOT IN !

Past deze Chausson Allegro 96 AIRC helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Chausson Allegro 96 SL ENKELE BEDDEN + AIRCO

Budget caravans en campers

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen