Algemeen

Merk LMC
Model Breezer Passion V
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 9.400 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control
Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen Navigatie Parkeersensoren Parkeersensoren achter Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Lader Omvormer Rookmelder Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 676 cm
Totale lengte 676 cm
Breedte 222 cm
Hoogte 270
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2722 kg
Rijklaar gewicht 2924 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 576 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit Middendinette
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze werkelijk schitterende camper is een complete kampeerwagen en van het merk LMC. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze LMC camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (110 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Met de aanwezige zonnepanelen (150 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader, de omvormer en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Past deze LMC 65 Years Edition 643 G helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.



1 Jaar garantie tevens op het interieur.
Voorzien van zonnepanelen.
Navigatie
Bezichtigingen uitsluitend op afspraak.
Lees meer

Contact

LMC Breezer Passion V 643 G Van  65 Years Edition

Bombeke Campers B.V.

Mors 7

7151 MX, Eibergen (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen