Algemeen

Merk Chausson
Model First Line
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2024
Modeljaar 2023
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Start en stop
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik

Gewichten en maten

Lengte opbouw 659 cm
Totale lengte 659 cm
Breedte 210 cm
Hoogte 275
Stahoogte 196 cm
Rijklaar gewicht 2642 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze camper is voorzien van de volgende opties.
- 170pk
- 3500kg
- Artic pack met oa. vloerverwarming
- accessoire pack: Thule Luifel + zonnepaneel 
- Cabine verduistering
Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Chausson First Line 697 S een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2021 is geschikt voor 2 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Chausson camper geen zorgen te maken over hagelschade. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Ford. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. In de praktische rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

De audio-installatie van deze caravan zorgt voor vele uurtjes onbezorgd luisterplezier. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Bent u geïnteresseerd in deze Chausson First Line 697 S? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Chausson First Line 697 S

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen