Bürstner A 645 KZ MET STAPELBED TOP STAAT

Diesel Handgeschakeld 2006 128.052 km 6 gordels
Verkocht

Aangeboden door Budget caravans en campers

Algemeen

Merk Bürstner
Model A
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2006
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 128 pk
Kilometerstand 128.052 km
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 7
Aantal bedden 4

Gewichten en maten

Totale lengte 698 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 310
Leeggewicht 3155 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

NIEUW BINNEN BIJ BUDGET BURSTNER ALKOOF MET STAPELBED EN RUIME DINETTE !

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete alkoof-kampeerwagen, die is gebouwd in 2006. De camper telt 7 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp, de lader en de omvormer.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Contact

Bürstner A 645 KZ MET STAPELBED TOP STAAT

Budget caravans en campers

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen