Hymer B 585 enkele bedden hefbed

Diesel Automaat 2014 33.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Hymer
Model B
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 190 pk
Kilometerstand 33.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Luchtvering
Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten

Gewichten en maten

Totale lengte 710 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Max. toelaatbaar gewicht 4200 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Bovenbed Hefbed Lengtebed
Zit
Halve treinzit L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 83 cm x 205 cm
1-persoonsbed 83 cm x 195 cm
2-persoonsbed 205 cm x 205 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze werkelijk in nieuwstaat verkerende en van eerste eigenaar zeer ruim opgezette Hymer B 585 familiecamper uit 2014 heeft een lengte van wel 7 meter 10. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze integraal-camper aan niets ontbreken. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het waterpas stellen van deze camper wordt vergemakkelijkt door de elektrische steunen.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (135 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Het praktische bovenbed biedt u of uw kind een extra slaapgelegenheid. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Mercedes V6 190 PK
33000km
1e eigenaar
automaat
cruiscontrol
E&P Levelsysteem
woonairco Domatic bankairco
electr opstapje
hordeur
luchtvering
LM velgen
fietsendrager
Trekhaak
enkele bedden
hefbed voorin
koelvriescombinatie
gasbakoven
geheel in nieuwstaat 



Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Hymer B 585 enkele bedden hefbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen