Hymer T698 CL

Diesel Automaat 2013 69.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model T698 CL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2013
Modeljaar 2013
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 69.500 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Fietsenrek achter Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
LED verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Automaat Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Hydraulische steunen Inverter 600 W
Leer bekleed stuur Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) SOG Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Gel accu Omvormer Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2915 kg
Rijklaar gewicht 3015 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit
Bed
Queensbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Hymer T698 CL, gebouwd in het jaar 2013, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 2 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de omvormer niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Hymer T698 CL

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen