Algemeen

Merk Bürstner
Model Limited T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2022
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 15.072 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Gewichten en maten

Totale lengte 695 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 295
Stahoogte 212 cm
Leeggewicht 2860 kg
Rijklaar gewicht 2960 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 640 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 640 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De camper is uitgerust met een kleine zit. Dit zitje kan ook tot slaapplaats worden omgebouwd. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De audio-installatie van deze caravan zorgt voor vele uurtjes onbezorgd luisterplezier. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige camper, neem dan contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over deze camper.

De camper occasionprijzen zijn exclusief afleveringskosten.
Afleveringskosten voor een gebruikte camper zijn: € 1.200,00

In de afleveringskosten zijn onder andere verwerkt: eventuele onderhoudsbeurt, nieuwe APK i.d.n, opbouw op werking controleren, 12 maanden BOVAG garantie of 20000 KM (wat het eerst aan de beurt komt, bij een aanschafwaarde vanaf € 30.000,00) of resterende fabrieksgarantie, vochtcontrole, reiniging binnen en buitenzijde voor aflevering, uitleg van de camper tijdens aflevering, nazorg bij vragen/problemen tijdens uw (eerste) camper ervaring.

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.
Wij ruilen uw huidige camper/ caravan / vervoersmiddel graag bij ons in en bieden u een goede inruilprijs.
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw camper in bemiddeling te nemen mocht u uw huidige camper willen verkopen, informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Het door ons aangegeven ledig gewicht is het gewicht zoals het voertuig standaard door de fabriek wordt aangeboden.
Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires + de toegevoegde gewichten van personen, bagage, water en brandstof dienen hierbij o te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de camper die u wil aanschaffen of informeer bij ons enthousiaste verkoopteam.

Deze camper staat bij Camperland in Herpen (vlakbij Nijmegen), importeur en dealer van: Eura Mobil campers, dealer van: Bürstner campers, Adria campers, Forster campers en Karmann campers.

Op www.camperland.nl vind u onze voorraad campers en campers die bij ons binnenkomen.

Graag tot ziens in Herpen, u bent van harte welkom.
Wij informeren u graag onder het genot van een vers kopje koffie.

Verkrijgbaar bij

Camperland
Berghemseweg 2 A
5373KH Herpen
Telefoon: +31 (0)48 641 36 78
Fax: 0486-411043
Lees meer

Contact

Bürstner Limited T 660

Camperland

Berghemseweg 2 A

5373 KH, Herpen (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen