Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo Time T
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2016
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 14.689 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Bearlock met certificaat Serviceluik
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 674 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 275
Leeggewicht 2695 kg
Rijklaar gewicht 2795 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze jonggebruikte integraal-camper uit het jaar 2016 een uitstekende keus. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Een ideale plek om even rustig te zitten, te internetten of te spelen, wordt gevormd door de kleine zit. U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De complete keuken is in het midden van de camper geplaatst. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

** automaat met slechts 14.689 km. **
Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo Time T 660 Automaat 2016-14689 km.

Jonkeren en Vos B.V.

Stephensonweg 2 A

7741 KW, Coevorden (Drenthe)

Polen

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen